sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

maaliskuun Joulukortit...


 
tälle tätille kävi nyt yhtä hassusti kuin autoilijoille aina talvella kun se ensi lumi putoaa. maaliskuukin pääsi loppumaan ihan yht´äkkiä yllättäen, kun olin keskittynyt enämpi Pääsiäisen viettoon.
 
jäin pahasti arjaL:n Joulukorttihaasteen 5 korttia/kk tavoitteesta - onhan nämä kaksi toki tyhjää parempi? lopputulos ei ole tekijälle kovin mieluinen, mutta niin siinä tuppaa käymään kun kiireellä yrittää tehdä jotain. ei nyt kuitenkaan kannata ottaa turhaa pulmaa, koska tämänhän on harrastus, josta kuuluu nauttia - samoin kuin näistä kauniista, aurinkoisista pyhäpäivistä...

6 kommenttia:

 1. Nyt taidat olla liian kriittinen, nämähän ovat tosi kauniita! Ja kaksi on ehdottomasti tyhjää parempi!
  Itselle kävi niin,että olin ihan hätääntynyt,että nyt en millään ehdi tehdä maaliskuun joulukortteja, kunnes ykskaks hokasin,että minähän tein ne jo heti alkukuussa :)
  Kiva kun olet mukana joulukorttien tekemisessä kuukausittain. Huhtikuulle sitten taas seuraava pläjäys.
  Leppoisaa pääsiäisen loppuaikaa.

  VastaaPoista
 2. Näin lumisessa maalis-huhtikuun vaihteessa on joulukortit ihan paikallaan ja kun ne on vielä kauniitakin, niin niitä on ilo katsella :)
  Aurinkoista toisen pääsiäispäivän iltapäivää Sinulle Ihana Maija :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kortteja molemmat.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava tuo "hiusleima"!

  VastaaPoista
 5. Nämähän ovat tosi hienoja ja niin taiteellisesti tehtyjä kortteja. Ei se määrä vaan laatu. Mukana minäkin vielä olen, mutta niin vanhanaikaisilla ja tavanomaisilla korteillani :)

  VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTISTASI - KIITOS;)