tiistai 4. joulukuuta 2012

myyjäisistä...


 
nyt vasta saan laitettua myyjäisten tunnelmia tänne. syynä on se, että olisi ollut yksi oikein hyvä kuva siitä, kuinka me ritvan kanssa hätisteltiin innokkaita ostajia pois tiskin äärestä ja kuinka lopuksi piti ihan pistää 2 kpl ostorajoitus/hlö. en vaan saanut sitä kuvaa tulemaan ulos kännykästä - voi, mikä harmitus=:(

no, eihän se nyt ihan noin tainnut oikeasti mennä. väkeä oli tosi vähän, paljon vähempi kuin viime vuonna ja myynti tietty sen mukainen vaan eipä haittaa. meillä oli oikein rattoisaa ja kun on hyvää seuraa, niin se korvaa kaiken. katsotaan taas ensi vuonna uudelleen.

olisin niin mieluusti laittanut sen meidän yhteiskuvan vaan nyt on tyytyminen tuohon minun pöytääni, mutta ritva pisti paremmaksi ja istahti naureskellen pyötänsä ääreen.

hänellä on myynnissä tuommoisia ihania kynttiläkirjoja ja sain luvan varastaa ideaa sen verta, että pääsen testaamaan sitä. hetihän sitä tietty pitäisi päästä tekemään vaan pakko ensin hoitaa nämä ikävämmät koti asiat. niihän se tuppaa aina menemään...

2 kommenttia:

  1. Ihania myytäviä teillä on ollut ;)

    VastaaPoista
  2. Varsin kauniita myytäviä teillä ollut.
    Itekin olin pari päivää yksissä myyjäisissä. Paljoo ei tullut myytyä. Ihmisiä kyllä kävi - sekottivat pöydän ja menivät pois.... Rattoisasti kyllä aika meni, puikot suihki ja juttu lensi muiden myyjien kanssa :)

    VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTISTASI - KIITOS;)