torstai 20. joulukuuta 2012

HYVÄN JOULUN TOIVOTUS...

 
 
näin ollaan päästy melkein Jouluun asti, tuolla se jo ovella kolkuttelee. kiitän teitä kaikkia ihanaisia plokissani vierailleita - kommenttinne ovat tuoneet suurta iloa ja antaneet inspiraatiota silloinkin, kun se on ollut totaalisesti hukassa ja sitähän sattuu aina välillä.
 
iso kiitos myös niistä toinen toistaan kauneimmista Joulukorteista, joita suureksi yllätyksekseni on pudonnut postiluukusta! aivan mahdottoman upeita kortteja, joiden ykstyiskohtia olen tarkkaan tutkaillut, ihastellut ja ottanut opikseni. arvatkaapaa vaan kuinka ne ovat lämmittäneet sydäntä;)
 
sattuneesta syystä tänä vuonna tältä tätiltä jäi moni Joulukortti lähettämättä, josta olen ollut surullisella mielellä - uskokaa pois, olette jokainen olleet ajatuksissa. sukulaisille oli tietty pakko laittaa, jotta pysytään väleissä ja saadaan jatkossakin nauttia hienoista runoista. ihan oikeasti he ovat oikein rattoisa tonttujoukkue, joita en menisi muuksi muuttamaan.
 
toivotaan parasta, että jatkossa tahti vähän paranisi. minä lähden tästä nyt maalle Joulun viettoon, mutta otetaanhan taas yhteen ensi vuonna? niinpä toivotan teille kaikille...
               
            OIKEIN RAUHAISAA JOULUN AIKAA
                                &
  KAIKKEA HYVÄÄ TULEVALLA UUDELLE WUODELLE 2013!
 

5 kommenttia:

 1. Rauhallista Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle 2013! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sinulle Rauhallista Joulua ja Onnellista Vuotta 2013

  VastaaPoista
 3. Kauniit joulukortit olet tehnyt meidän iloksemme.
  Toivotan sinulle myös oikeen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Ihania joulukortteja olet taas tehnyt!
  Oikein rauhallista ja hyvää joulua sinulle Maija!
  On ollut ilo tutustua blogin ulkopuolellakin:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat korttisi täällä tuovat aina hyvän mielen blogissasi vieraillessa. Kiitos siitä ja ystävyydestäsi:) Rauhaisaa ja tunnelmallista Joulua ja hyvää matkaa Maija!

  VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTISTASI - KIITOS;)