tiistai 30. huhtikuuta 2013

huhtikuun Joulukortit...


 
taas on ehtinyt vierähtää enämpi aikaa, ennen kuin sain aikaiseksi poiketa täällä plokinkin puolella. en minä tätä hommaa sentään ole unohtanut. aivan ihana huomata, että olette aina välillä käyneet kurkkaamassa, josko tämä täti olisi jo tokeentunut kortintekoon.
 
olette te aivan upeita, kullan arvoisia tyyppejä. teidän vierailunne ja kommenttinne ovat antaneet paljon uutta puhtia vaikka en ole suuremmin saanut mitään aikaiseksi. toivottavasti ette ole kovasti pahastuneet, kun en ole käynyt vierailuilla, kommenteista puhumattakaan.
 
harmittaa oikein, kun ihmiseltä puhti loppuu ja hyvää kortintekoaikaa menee ihan hukkaan. onneksi sentään tuo kevät on edes jo vähän näyttänyt valoisampaa puoltaan ja lumet sulaneet, niin pääsee tuonne ulos kevyesti haravoimaan mennyttä talvea pois. se on semmoista leppoisaa puuhaa, jossa ei ole pakko hosua, saa voimaa ja voi nauttia raittiista ilmasta - suosittelen muillekin lämpimästi;)
 
jo vain osaa olla kurja WappuJuhla keli. tuulee niin kovaa, etten arvannut mennä korttejakaan ulos lennättämään. pitää ottaa uusiksi lempeämmällä ilmalla. tosi noloa, kun taas jäi muutama kortti uupumaan arjaL:n Joulukorttihaasteen tavoitteesta vaan roikunpa mukana kuitenkin - on se vaan niin hyvä haaste....

vappu photo: vappu vappujuoma.jpg
- ILOISTA WAPPUJUHLAA TEILLE KAIKILLE -


5 kommenttia:

 1. Taidokkaita ja isotöisiä joulukortteja olet tehnyt. Kiva kun olet mukana!
  Itse sain hetki sitten omat joulukorttini blogiin ja huhtikuuta on sentään vielä jokunen tunti jäljellä:)
  Hauskaa Vappua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniita joulukortteja.. Iloista Vappua myös sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat joulukortit olet tehnyt! Ei aina tarvitsekaan jaksaa ja saada aikaan <3
  Hyvää Wappua!

  VastaaPoista
 4. Komeeta joulukortteja!
  Myös Sinulle iloista Wappua :)

  VastaaPoista
 5. Joulukorttisi ovat aivan ihania, jospa itsekin olisi kaukaa viisas ja tekisi kortit joulua varten jo nyt,mutta kun jäävät AINA viime tippaan.
  Saa puhtikin loppua aina välillä, ei se ole mitään kamalaa.

  Oikein rattoisaa vapun jatkoa!

  VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTISTASI - KIITOS;)